torsdag den 18. februar 2016

BANAN & HAVREGRØD PANDEKAGER



Når jeg har god tid om morgenen, elsker jeg at eksperimentere med min morgenmad. Denne ret er baseret den traditionelle havregrød og de almindelige bananpandekager - det er nemlig den perfekte kombination af de to!
Pandekagerne er super lette at bikse sammen (i hvert fald, hvis du ved hvordan man laver havregrød og pandekager ;-)  og kræver få ingredienser - derudover smager de fantastisk!
(1 person - cirka 6 små pandekager
INGREDIENSER
  • 1 stor spiskeske havregryn
  • 1,5 dl vand
  • En knivspids salt
  • 1 banan 
  • 1 æg
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kanel
  • Kokosolie til stegning
  • Evt bær og hakkede mandler som topping


FREMGANGSMÅDE
  • Bland havregryn, vand og salt i en skål.
  • Sæt skålen i mikrobølgeovnen i cirka 1,5-2 minutter (hvis man ikke har en mikrobølgeovn, kan det bare laves i en gryde)
  • Mos bananen i en skål.
  • Tilsæt æg og krydderier
  • Tilsæt havregrøden til blandningen.
  • Steg i kokosolie på en pande ved mellemhøj varme - de skal have omkring 2 minutter på hver side. 
  • Top evt med bær, skyr og hakkede ristede mandler :-) 


Ingen kommentarer :

Send en kommentar