Når jeg har god tid om morgenen, elsker jeg at eksperimentere med min morgenmad. Denne ret er baseret på den traditionelle havregrød og de almindelige bananpandekager - det er nemlig den perfekte kombination af de to!
Pandekagerne er super lette at bikse sammen (i hvert fald, hvis du ved hvordan man laver havregrød og pandekager ;-) og kræver få ingredienser - derudover smager de fantastisk!
(1 person - cirka 6 små pandekager)
INGREDIENSER
- 1 stor spiskeske havregryn
- 1,5 dl vand
- En knivspids salt
- 1 banan
- 1 æg
- ½ tsk vaniljepulver
- 1 tsk kanel
- Kokosolie til stegning
- Evt bær og hakkede mandler som topping
FREMGANGSMÅDE
- Bland havregryn, vand og salt i en skål.
- Sæt skålen i mikrobølgeovnen i cirka 1,5-2 minutter (hvis man ikke har en mikrobølgeovn, kan det bare laves i en gryde)
- Mos bananen i en skål.
- Tilsæt æg og krydderier.
- Tilsæt havregrøden til blandningen.
- Steg i kokosolie på en pande ved mellemhøj varme - de skal have omkring 2 minutter på hver side.
- Top evt med bær, skyr og hakkede ristede mandler :-)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar