(14 små cupcakes)
INGREDIENSER
- 100 gram sukker
- 2 æg
- 100 gram smør
- 150 gram hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- ½ tsk vaniljepulver
- En knivspids salt
- 12 toffifees
Frosting:
- 175 gram flormelis
- 20 gram kakao
- 4 spsk smør (cirka 40 gram)
- 5 spsk mælk
Pynt:
- Karamelspåner
- Toffifees
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 150 grader.
- Pisk sukker og æg til luftig æggesnaps.
- Tilsæt smeltet smør og pisk let.
- I en anden skål, bland mel, bagepulver, natron, vaniljepulver og salt.
- Vend (lidt af gangen) melblandingen i æggesnapsen.
- Hak toffifees og vend i dejen.
- Tilsæt i de små cupcakes forme.
- Bag i cirka 16-18 minutter midt i ovnen.
Frosting:
- Bland flormelis og kakao.
- Tilsæt smør og mælk (spar hellere lidt på væden, da frostingen ikke må være for flydende).
- Brug en sprøjtepose (eller fyld en frysepose med frostingen, og klip et lille hul i enden - lige så effektivt!) til at pynte kagerne med frosting - men først når de er helt kolde.
- Pynt evt med karamelspåner og hele toffifees.
omgggggggg hvor lækkert!
SvarSlet