onsdag den 9. september 2015

TOFFIFEE CUPCAKES

Alle ved at Toffifees smager fantastisk... Ligesom cupcakes. Så hvad med en Toffifee cupcake? Det var præcis den tanke der strejfede mig, da jeg var halvt igennem en pakke. Det er den perfekte kombination af chokolade, karamel og knasende hasselnødder - og så når det hele er mast ned i en lækker cupcake bliver det ikke bedre. Der er absolut INGEN undskyldninger for ikke at gå i gang med det samme ;)

(14 små cupcakes) 

INGREDIENSER
  • 100 gram sukker
  • 2 æg
  • 100 gram smør
  • 150 gram hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • ½ tsk vaniljepulver
  • En knivspids salt
  • 12 toffifees 

Frosting:
  • 175 gram flormelis
  • 20 gram kakao
  • 4 spsk smør (cirka 40 gram)
  • 5 spsk mælk 

Pynt:
  • Karamelspåner
  • Toffifees


FREMGANGSMÅDE
  • Tænd ovnen på 150 grader.
  • Pisk sukker og æg til luftig æggesnaps.
  • Tilsæt smeltet smør og pisk let.
  • I en anden skål, bland mel, bagepulver, natron, vaniljepulver og salt.
  • Vend (lidt af gangen) melblandingen i æggesnapsen.
  • Hak toffifees og vend i dejen.
  • Tilsæt i de små cupcakes forme.
  • Bag i cirka 16-18 minutter midt i ovnen.

Frosting:
  • Bland flormelis og kakao.
  • Tilsæt smør og mælk (spar hellere lidt på væden, da frostingen ikke må være for flydende).
  • Brug en sprøjtepose (eller fyld en frysepose med frostingen, og klip et lille hul i enden - lige så effektivt!) til at pynte kagerne med frosting - men først når de er helt kolde.
  • Pynt evt med karamelspåner og hele toffifees. 








1 kommentar :